Bli av med din ryggsmärta - garanterat!

Bli av med din ryggsmärta - garanterat!

Alla som går till Daniel blir nöjda på så kort tid! Jag har sett det hos mig, mina vänner och kollegor.

- Johan

Titta på videon för att få veta hur jag kan garantera att du blir av med din ryggsmärta - för gott!

Skapad för nybörjare

Studera helt digitalt

Privat handledning

Diplom vid avslutad kurs

Skapad för nybörjare

Studera helt digitalt

Privat handledning

Diplom vid avslutad kurs

Få tillbaka din rygg

Klarar du inte av vardagliga aktiviteter, arbete eller träning p.g.a. ryggsmärta? Då har du kommit rätt. Det finns hjälp att få. Få tillbaka din kropp - och ditt liv - igen, med rätt typ av hjälp.

Har du testat “allt” mot din ryggsmärta? Eller det mesta... Vården, sjukgymnast, kiropraktor, smärtstillande, övervägt operation?

Problemet med vården är att antingen hittar de ingen orsak till smärtan och du får inte hjälp - eller så ger de dig ett papper med övningar du ska göra hemma. Men övningarna är för enkla eller för smärtsamma, du har ont och du slutar göra dem. Kiropraktorn eller smärtstillande kanske hjälper lite. Tillfälligt. Inget hjälper på riktigt.

Problemet är att om du inte löser grundproblemet till ryggsmärtan kommer du bara se kortvariga resultat på ytan. Du behöver förstå vad den verkliga orsaken till smärtan är och arbeta med kroppen.

Jag heter Daniel Saber och driver Ryggkliniken. Ett program som hjälper dig bli av med din ryggsmärta - garanterat! (annars hjälper jag dig kostnadsfritt tills det sker)

Med Ryggkliniken kommer du förstå vad den verkliga orsaken till din smärta är, och kunna träna dig ur det - med personlig vägledning.

För alla nivåer

Oavsett om du lyfter tungt eller aldrig varit på ett gym i ditt liv så kan jag hjälpa dig. Jag har hjälpt både nybörjare och elitidrottare att bli av med sina ryggsmärtor.

100% på distans

Hela programmet sker på distans, inklusive all kontakt och övningar.

Ett program utefter dina förutsättningar

Du får ett individuellt anpassat schema, både utifrån dina förkunskaper inom träning men också utifrån dina möjligheter i din vardag att kunna följa programmet.

Certifierad coach

Daniel Saber är personlig tränare, certifierad av Dr. Stuart McGill och har tagit extensiva utbildningar inom ryggsmärta, diagnostik och prestationsförmåga vid ryggproblematik.

Personligt program

Detta är ingen one-size-fits-all kurs. Ryggkliniken ger dig ett personligt anpassat program där Coach Daniel Saber först gör en utredning av ditt ryggproblem och därefter anpassar programmet individuellt till dig.

Garanterat smärtfri!

Ryggkliniken är din garanterade väg till smärtfrihet, så länge du följer programmet. Jag står bakom dig till 100% på din väg till en stark rygg och hjälper dig tills du uppnår en smärtfri rygg.

Så går det till

  • Fyll i en ansökan till Ryggkliniken. Du kommer få svara på några frågor, så att jag kan se om jag kan hjälpa dig.

  • Vi tar ett samtal där du kan berätta om ditt ryggproblem, vad du testat tidigare och vad dina mål är. Om jag bedömer att jag kan hjälpa dig får du mer information om programmet och hur du kommer igång.

  • Ta första steget mot en smärtfri och stark rygg.

Ryggkliniken - bli smärtfri på riktigt

Bli av med ryggsmärtan en gång för alla. Så att du kan göra det du älskar, leva livet fullt ut, träna igen och bli starkare än någonsin.

Digitalt, på distans

När jag hjälper dig är det helt på distans i programmet Ryggkliniken. Det betyder att du kan göra övningarna när och var det passar dig. Vi håller kontakt via videoinspelningar och chat. I början av programmet kommer jag göra en grundlig undersökning av dig och dina ryggsmärtor. Du kommer kunna ta till dig all information digitalt, i din takt och när det passar dig.

I programmet får du:

  • Bedömning och analys av din ryggproblematik

  • Veckovisa, individuellt anpassade, träningsprogram

  • Personlig feedback från mig på dina rörelser

  • Videoinstruktioner för träningen

  • Smärtkurs - förstå din smärta

Digitalt på distans, helt i din egen takt

Språk

Svenska eller engelska

Varaktighet

6 eller 12 månader, efter dina behov

Programstart

Löpande intag, på distans

Från att inte ha kunnat gå en promenad p.g.a. ryggsmärta - till att nu kunna göra 345 kg i marklyft.


För 7 år sedan var jag med om två olyckor vid styrkelyft. Under mitt andra VM i USA 2016 tog passaren på ena sidan tog stången snett. Min rygg viktes åt ena hållet med 280 kilos belastning. Jag haltade ut från podiet. När jag kom hem efter det försökte jag fortsätta träna. Jag ville inte inse att ryggen var skadad, men efter ett år kunde jag inte ignorera det längre. Tillslut kunde jag inte ens gå en vanlig promenad, eller ens plocka upp en stång.

Jag ville ha tillbaka mitt liv igen, jag ville tillbaka till gymmet. Om jag inte kunde bli smärtfri skulle jag aldrig kunna komma tillbaka till att styrkelyfta igen, eller kunna leva ett normalt liv. Jag insåg att jag måste ta hjälp. Jag genomgick undersökningar i vården, röntgades, gick på rehab och blev t.om. erbjuden operation. Men det kändes inte rätt. Jag fick inga bra svar och blev inte bättre. Ingenting fungerade på riktigt. Inget löste inte grundorsaken. 

Jag fortsatte söka efter en lösning och stötte på Dr. Stuart McGill. Han är professor på Univerity of Waterloo och studerar orsaksmekanismer för ryggsmärtor, hur man rehabiliterar personer med ryggsmärtor och förbättrar både motståndskraft mot skadan och prestationsförmågan. Jag började studera hans material och tog till mig kunskapen både teotetiskt och praktiskt.

Jag förstod att man måste närma sig ryggproblematik på ett annat sätt än vården hade gjort hittills. Jag insåg att det krävs individuellt anpassad träning, i precis rätt mängd, på rätt sätt, och att det krävs aktiv behandling för att få en långvarig effekt. När jag började applicera det jag lärt mig fick jag tillbaka min rygg - och kropp - igen.

När jag insåg vilken skillnad sådan kunskap kan göra, och hur många andra som kan bli av med ryggsmärta, så utbildade jag mig vidare inom detta. Jag började hjälpa andra människor och de jag hjälpte blev av med sin ryggsmärta!

Då insåg jag att detta är något som fler borde få tillgång till och startade Ryggkliniken - programmet som garanterat gör att du bli av med din ryggsmärta. Jag är idag starkare än någonsin och kan göra det jag vill utan att ryggen är ett hinder. Jag är tillbaka på gymmet och lyfter igen - och kan leva som jag vill. Det är vad jag önskar att alla med ryggsmärta ska kunna göra.

Daniel Saber - McGill Method Certified Practitioner

Läs vad tidigare deltagare i programmet säger

FAQs

Se några av de vanligaste frågorna om programmet, med detaljerade svar.

Vad är skillnaden mot det jag redan provat?

Som klient hos mig blir du inte en siffra i vårdkön eller får en 15 minuters undersökning och ett program du ska klara av på egen hand. Jag arbetar för långsiktiga resultat mot en smärtfri vardag. Passiv behandling med smärtstillande och vila kommer inte hjälpa dig. Jag tar dig genom en transformation mot en rörlig och stark rygg. Du kommer få kunskaper om din rygg som gör att du får makten tillbaka över din egen kropp. Att jag hjälper dig på distans gör att du kan få hjälp oavsett var du bor eller var du vill utföra träningen. Din rörelseförmåga avslöjar mer än en fysisk undersökning och därför behöver jag inte träffa dig på plats.

Jag har aldrig tränat förut

Du behöver inte ha några förkunskaper innan du börjar programmet, men du ska vara lägst 18 år. Du behöver inte ens ha varit på ett gym tidigare, jag hjälper dig genom alla övningar. För att lyckas med programmet krävs att du vill bli av med din ryggsmärta, inte mer än så.

Har jag verkligen tid för detta?

Du behöver lägga ner tid på att bli bättre. Men hur mycket tid går nu åt att ha ont? Att missa jobb eller aktiviteter p.g.a. smärtan? Att inte vara den du verkligen är för att du inte klarar av en vanlig dag på jobbet eller ett vanligt träningspass? Vill du spendera mer tid på att missa ditt liv eller vill du bli smärtfri?
Du får övningar som passar in i ditt schema och genomsnittligt behöver du lägga ca 15 minuter per dag på träningsprogrammet.

Jag är överviktig/underviktig/gammal/ung/svag.

Programmet anpassas till dig och din utgångspunkt. Många som varit vältränade tidigare känner att deras kropp nu sviker dem. Men ta det lugnt, jag lovar att du klarar programmet. Likaså är övervikt eller ålder inget hinder. Alla kan drabbas av ryggproblematik och alla kan bli av med det.

Jag har haft ryggsmärtor väldigt länge

Det kan kännas som att din kropp är utdömd. Men oavsett hur länge du haft din ryggsmärta kan du bli bättre. Många klienter som jag har hjälpt har haft ryggsmärtor i flera år innan de kommit till mig men har helt blivit av med smärtorna. Ta ett samtal med mig så får du berätta hur du känner.

Jag har inte tillgång till ett gym

Det gör inget. Du får individuellt anpassade övningar som du kan göra antingen hemma, eller på gymmet. Du väljer.

Det är slut med:

❌ Att inte få tydliga svar vad din ryggsmärta beror på och vad du ska göra åt den

❌ Att känna dig bortglömd och inte lyssnad på

❌ Kortsiktiga råd som inte löser din ryggproblematik

Istället kan du få:

✅ Individuellt anpassat träningsprogram

✅Feedback på dina övningar och rörelser så att du gör dem rätt

✅ Långsiktiga resultat

Är du redo?

Vill du ha din kropp tillbaka igen? Kunna träna som du vill? Gå till jobbet utan smärta? Delta på aktiviteter med familjen som vanligt?

Bli av med din ryggsmärta en gång för alla - så att du kan gå, springa, lyfta och röra dig igen!

Bli av med din ryggsmärta för gott - garanterat!

Annars hjälper jag dig tills du är smärtfri.


Ingen ska behöva leva med ryggsmärta i onödan.